Вести

Радомир Николић у Жабарима

Састанку Општинског одбора СНС Жабари, одржаном у петак, 29. августа, у насељу Породин, присуствовао је председник Извршног одбора Српске напредне странке Радомир Николић, као и координатори ИО за Браничевски округ.

Николић је у свом уводном излагању подсетио присутне на промене које су се догодиле у повереништву ОО Жабари и да је сада Дејан Адамовић једини повереник. Разлог посете је активнији обилазак одбора широм Србије и припрема истих за унутар-страначке изборе, након којих ће се озбиљније разматрати локална политичка ситуација. Извршни одбор наставља са анализом рада одбора, као и са преиспитивањем рада представника наше странке у свим локалним самоуправама у којима учествујемо у власти.

Николић је навео и да је Главни одбор странке донео одлуку о забрани дуплирања функција нашим члановима, јер се ниједан напредњак неће бахатити и добијати вишеструка примања док народ у Србији овако тешко живи, а што је у претходним властима била уобичајена појава. Истакао је и да је СНС странка која озбиљност и одговорност показује делима и тиме поставља основе према којима ће се све владајуће структуре у будућности морати понашати.