Саопштења

Захваљујемо се свим грађанима који су нам пружили поверење и дали глас и допринели убедљивој победи Српске напредне странке и председника Александра Вучића

Захваљујемо се свим грађанима који су нам пружили поверење и дали глас и допринели убедљивој победи Српске напредне странке и председника Александра Вучића.

Прелиминарни резултати за општину Жабари:
- Парламентарни избори: 56,12%
- Председнички избори: 71,85%

ОО СНС Жабари

Изађимо у недељу 3. априла и гласајмо као на слици, за мир, стабилност, напредак Србије!

Драги суграђани,

у недељу трећег априла пред нама је важан дан, који ће обележити будућност наше земље. Зато је јако важно да изађемо на изборно место и за парламентарне изборе заокружимо 1 , за председника заокружимо 6.

ОО СНС Жабари честита организовање, спровођење и резултат Референдума 2022.

Општински одбор СНС Жабари честита свим грађанима успешно организован и спроведен Референдум 2022. , као и резултате Референдума 2022.

По проглашењу званичних резултата од стране изборне комисије, резултати су следећи:

ДА - 72,5%
НЕ - 26,2%
Укупан % неважећих гласачких листића - 1,3%

Христос се роди! Срећан Божић!

“Драги суграђани, Општински одбор Српске напредне странке Жабари честита вам Божић, са жељом да празник Христовог рођења са својим најближима проведете у добром здрављу, срећи и расположењу.

Данас је Дан примирја у Првом светском рату

Србија се са поносом и пијететом сећа на стотине хиљада цивила и ратника, невино и јуначки пострадалих у борбама за одбрану и ослобођење домовине током четири ратне године – од 1914. до 1918. Овај дан је важан не само за Србију, већ и за цео свет.

Срећан празник!

Свим суграђанима који Ускрс славе по јулијанском календару честитамо овај најрадоснији хришћански празник. Христос воскресе! Општински одбор Српске напредне странке Жабари.

Pages