НАЈОШТРИЈА ОСУДА ПОЗИВА НА УБИСТВО ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Општински одбор Српске напредне странке Жабари најоштрије осуђује кукавичке и очајничке нападе и претње упућене председнику Републике Србије Александру Вучићу, од стране лажних патриота и антидржавне опозиције.

Милош Јовановић и Аца Половина су отворено позвали на ликвидацију председника Републике, што је претња целој држави и свим грађанима. Они и не знају за друго, осим да пропагирају насиље, шаљу претње и увреде, и нa мржњи према председнику им се своди цео политички програм.

Опозиција као да болује од колективне амнезије, јер покушавају да забораве свој јавашлук, нерад, отимање, ослобађање терориста и склањање у страну док су се рушиле српске светиње док су баш они били власт. Они можда и забораве, али народ неће никада заборавити какву су нам штету направили, од које се и дан данас опорављамо. Да народ не заборавља, доказао је опозицији на свим изборима и показаће им и на свим следећим изборима. Опозиција се овим бесом и насиљем само додатно срозава у очима грађана.

Општински одбор Српске напредне странке Жабари пружа максималну подршку председнику Србије Александру Вучићу и апелујемо на надлежне институције да реагују и процесуирају безумне претње упућене председнику Србије, јер је овакво понашање недопустиво!

Предаја није опција!
Живела Србија!